Van het bestuur: Samen pionieren naar de toekomst

Het nieuwe Scoutingseizoen gaat weer van start! Voor een deel van de regio is de vakantie inmiddels ten einde. Het andere deel kan hier nog even van genieten. Maar ongetwijfeld is iedereen al lang in volle voorbereiding om met nieuwe energie en frisse moed seizoen 2015-2015 tot een groot succes te maken! Of je nu kaderlid of bestuurslid bent, het onderhoud van gebouw en terrein verzorgt, deel uitmaakt van een groep ouders die samen een klussenteam vormen, samen maken wij het concept Scouting tot een succes! Ieder draagt naar mogelijkheden zijn of haar steentje bij. Of dit op groepsniveau is, of op regionaal / landelijk niveau, samen maken wij het verschil en daar mogen wij met z’n allen trots op zijn! Samen pionieren naar de toekomst!

Vanuit de regio bieden wij ook in 2015-2015 weer gave inspirerende activiteiten aan voor onze jeugdleden. Speciale aandacht vragen wij voor de Regionale Scouting Wedstrijden (RSW) en Explore. Dit zijn activiteiten die je als kader of groepsbestuur jouw jeugdleden, de Scouts en Explores,  toch zeker niet wilt onthouden? Voor kinderen ervaringen voor het leven. Moedig deelname aan en zorg dat ook jouw speltak en groep tijdens deze supertoffe activiteiten vertegenwoordigd is!
En wat dacht je van de trainingen? Ook dit seizoen weer een groot aanbod verzorgd door ons eigen trainersteam. Wil je meer weten, houd de regiowebsite in de gaten.

Het regiobestuur wenst iedereen ontzettend veel succes toe het komend seizoen!
En wie weet zien of spreken we elkaar tijdens de regio-activiteiten, regioraden of bij jou op de groep.

Hartelijke groeten,

Freek Braam