Uitnodiging teamleiderstraining Scouting Gelderland

Scouting Gelderland organiseert een teamleiderstraining op de woensdagavonden 13 november en 27 november van 20.00 uur tot 22.15 uur in Velp. Je krijgt de kans met ervaringen met collega’s uit te wisselen, je eigen uitdagingen met de andere deelnemers en de trainers te bespreken en te horen hoe zij aankijken tegen de mogelijkheden en grenzen van het teamleiderschap. Er wordt gebruik gemaakt van de kwalificatiekaart voor teamleiders en waar mogelijk worden stappen gezet in het kwalificatietraject. Er is ruimte voor jullie vragen en als je vooraf al een specifieke vraag hebt, laat het de trainers van Scouting Gelderland dan via de mail weten. Na opgave krijg je een uitnodiging met verdere gegevens. Om bewust te zijn van waar je staat krijg je daarbij ook enkele voorbereidingsvragen.

Heb je interesse, geef je dan snel op via Scouts Online, inschrijven trainingen (Training voor Teamleiders van Steunpunt Scouting Gelderland).

Voor vragen kun je contact opnemen met Robert Agterberg via de mail (r.agterberg@scoutinggelderland.nl)