Scoutinglandgoed Zeewolde feestelijk geopend!

Scoutinglandgoed Zeewolde is gisteren officieel geopend! Koningin Máxima, beschermvrouwe van Scouting Nederland, gaf aan Scoutinglandgoed Zeewolde een prachtige plek midden in de natuur te vinden. Ze hoopt dat het landgoed scouts veel plezier zal geven en is trots dat Scouting Nederland nu een eigen landgoed heeft.

Het landgoed van 70 hectare ligt in het buitengebied van Zeewolde in onze eigen Scoutingregio Noord-Veluwe Flevoland. Er worden straks nationale evenementen gehouden en het wordt de ontmoetingsplek voor scouts uit binnen- en buitenland tijdens internationale Scoutingactiviteiten.

Regio Noord-Veluwe Flevoland feliciteert het Scoutinglandgoed, Scouting Nederland en al haar betrokken vrijwilligers die zich de afgelopen jaren ongelofelijk hard ingezet hebben om dit geweldige resultaat te kunnen bereiken! Chapeau!

#openingSLZ
Foto: Marco Nijland, Scouting Nederland