RSW 2013: Groot succes!

RSW2013 - holbewoners 2.0

“Oef”(rechts) met USB-stick en “Ach”(links) met Satelliet ontvanger.

De vernieuwde RSW (#RSW_NVF) is gisteren met succes afgesloten.

Ruim 60 scouts en ruim 15 medewerkers  hebben zich een weekend lang vermaakt op het SBB terrein in Zeewolde. Van een heus “Levend kolonisten van Catan” spel tot een magisch kampvuur, en van een uitdagende klimwand tot het neuzel van “Oef” en “Ach“! Al gauw werden er nieuwe spreekwoorden gehoord. Zoals “Van de Thijs naar de Thijs gestuurd worden“, en “Vergissen is Thijslijk“. Niet zo moeilijk met 3 Thijs’en in de organisatie  Tevens werd er duidelijk dat een bot heel iets anders is dan een bot en dat een paraplu eigenlijk een holbewoner-satellietontvanger is. Zelfs een baksteen is geen baksteen!

Naast het vermaak werd er druk gestreden om de titel “Beste PaRoBa van de Regio”. Uiteindelijk lukte het de “Flevoboeka stam” van de Flevoscouts uit Dronten om de rest van de PaRoBa’s achter zich te laten in de puntentelling. De 2de en 3de plaats werden uitgedeeld aan “de Bambam’s” van de Jan Wandelaar (Zeewolde) en de “iStones” van de Hannie Schaftgroep(Almere).

De RSW website is al geupdate met oa een timelapse van de opbouw, een fotoalbum en zelfs al de datum voor volgend jaar! Er wordt nog druk gewerkt om zo spoedig mogelijk alle kampkranten en de einduitslag op de site te krijgen. Als er mensen zijn die nog meer foto’s, filmpjes hebben van de RSW neem dan contact op met info@rsw-nvf.nl

We wensen de PaRoBa’s van de Flevoscouts, Jan Wandelaar en de Hannie Schaftgroep veel succes op de LSW!