Reminder: Workshop ‘In Veilige Handen’

Nog niet ingeschreven voor de workshop ‘In Veilige Handen’ ? Doe dit dan snel!
Op woensdagavond 26 maart 2014 wordt namelijk in het clubgebouw van de Osbornegroep in Biddinghuizen de workshop ‘In Veilige Handen’ aangeboden voor groepsbestuurders. Ben je geen groepsbestuurder, maar als lid van de groepsraad wel geïnteresseerd? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom. In Veilige Handen is een project gericht op de preventie van seksueel misbruik in het vrijwillig jeugdwerk. Natuurlijk is dit een lastig onderwerp en hoop je dat het bij jouw groep nooit voor zal komen. De beste manier om dit risico zo klein mogelijk te maken, is dit onderwerp op de agenda te zetten en er met elkaar goede afspraken over te maken. Een aantal onderdelen van In Veilige Handen is inmiddels opgenomen in het Huishoudelijk Reglement van Scouting Nederland.  Ga voor meer informatie over deze interessante workshop naar de regio-agenda op de regiowebsite.  Inschrijving is mogelijk via SOLHet zou fantastisch zijn als vanuit iedere scoutinggroep minimaal 1 vertegenwoordiger aanwezig is. Stem dit zo nodig even af met jouw groepsbestuur. Tot 26 maart !