Regiobestuur geïnformeerd over Scoutinglandgoed Zeewolde

Maandagavond 24 februari j.l. kwam het regiobestuur in Dronten bijeen met een afvaardiging van Scouting Nederland om zich door Scouting Nederland te laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen van het Scoutinglandgoed Zeewolde. Fedde Boersma, adjunct-directeur van Scouting Nederland, en Robert Sänger, projectleider Scoutinglandgoed Zeewolde, namen het regiobestuur in een boeiende presentatie en open discussie mee in de plannen die de komende maanden en jaren verder tot uitvoer gebracht zullen worden. Het regiobestuur is zeer enthousiast over de mogelijkheden die het Scoutinglandgoed biedt voor scouting in het algemeen en onze regio in het bijzonder. Met Scouting Nederland is afgesproken dat in het voorjaar een regio voorlichtingsbijeenkomst voor de groepen in onze regio georganiseerd wordt. Houd de agenda op de website de komende tijd in de gaten. Ben je nu al benieuwd naar het Scouting Landgoed, bezoek dan de speciaal ingerichte facebookpagina.