Regio zoekt secretaris (M/V)!!

Het regiobestuur is op zoek naar een nieuwe secretaris. Bij voorkeur iemand vanuit Waterscouting met interesse in communicatie, zoals het verzorgen van regioberichten op de website, nieuwsbrieven, et cetera. Geen of geringe bestuurlijke ervaring? Dat is geen enkel bezwaar. Het huidige bestuur ondersteunt je graag bij het ontwikkelen hiervan. Ben jij geïnteresseerd? Neem dan contact op het met regiobestuur.

Daarnaast zijn er ook voor een aantal activiteiten, zoals de Welpendag en RSW zijn altijd nieuwe medewerkers welkom. Lijkt het jou leuk om eens de andere kant van een activiteit te zien? Zo kan je:

• een Shanti kostuum aantrekken en 250 welpen een geweldige dag te bezorgen op de welpendag!
  • of tijdens de RSW de hike uit te zetten voor meer dan 120 scouts!
  • of binnen het regiobestuur een functie als waterwerk trainer bekleden!

Hou je ervan om je handen uit je mouwen te steken en laat je je graag uitdagen? Dan is de Regio op zoek naar jou!

Kijk voor alle vacatures op onze vacaturepagina!