‘Onze’ Tim biedt koningin Maxima een tekening en groepsdas aan

‘Onze’ Tim van Scouting Nunspeet goes viral! Tim, bever van Scouting Nunspeet beleefde tijdens de opening van het Scoutinglandgoed Zeewolde het moment van zijn leven! Met een prachtige tekening in zijn hand, speciaal gemaakt voor Koningin Máxima, stond hij geduldig te wachten om deze aan de Koningin aan te bieden. De Koningin stond echter op het punt te vertrekken, nadat zij de officiële opening had verricht.  Hoe pak je dan zoiets aan? Gewoon zorgen dat je samen met je beverleidster achter het podium het juiste moment aangrijpt om de Koningin aan te spreken. De Koningin stelde haar vertrek even uit en nam alle tijd om de tekening van Tim in ontvangst te nemen. Spontaan bood Tim ook zijn eigen groepsdas aan. Met een mooie tekening en groepsdas rijker vertrok de Koningin naar Zweden, waar zij later op de dag het huwelijk van Prins Carl Philip en de kersverse Prinses Sophia Hellqvist bijwoonde.

'Onze' Tim Nunspeet