Nieuw!! Schrijf in voor Nawaka 2014!

In de zomer van 2014 (21-31 juli) wordt in Roermond het Nationaal Waterkamp, Nawaka 2014 gehouden. De afgelopen maanden heeft de organisatie in de voorbereidingsfase ontzettend hard gewerkt. Zo is het terrein voor 95% ingedeeld, heeft er afstemming met de gemeente en hulpdiensten plaats gevonden, zijn de menu’s samengesteld en zijn allerlei teams volop bezig om het programma in te gaan vullen.

Heeft jouw watergroep zich al ingeschreven? Zo niet, schrijf jouw groep dan snel in! Dit evenement mag jouw groep niet missen!!

Heeft jouw groep uitdagingen op het gebied van het transport van de vletten, financiëring van de kampprijs of bij het regelen van voldoende leidinggevenden op een speltak? Of ben je benieuwd naar wat de deelnemer bij Nawaka 2014 gaat beleven en op welke wijze de krachten gebundeld kunnen worden bij de praktische uitdagingen jouw groep mogelijk voor staat? Heeft jouw groep behoefte aan een gesprek met de Nawaka-organisatie? Dan komen zij graag naar jullie toe. Het Nawaka-team neemt jouw groep in een gesprek graag mee in de organisatie van Nawaka en stelt jullie gelegenheid om vragen en verwachtingen te delen. Je kunt je reactie vóór 15 december 2013 sturen aan secretaris@nawaka.scouting.nl.

Your comment