Natuurwerkdag Scoutinglandgoed – help jij ons ook mee??

Heeft jouw speltak, of misschien wel jouw hele groep, zin om kennis te maken met het Scoutinglandgoed Zeewolde? En gelijkertijd de handen uit de mouwen te steken en jullie steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van het nieuwe scoutingterrein? Dat kan!! Ga samen met het regiobestuur en de projectgroep van het Scoutinglandgoed Zeewolde aan de slag tijdens de landelijke Natuurwerkdag op 1 november 2014! Het is de bedoeling om gezamenlijk de eerste nieuwe bomen en struiken te planten! En wat is er nu mooier dan dat onze jeugdleden over een paar jaar op het Scoutinglandgoed kamperen, en met trots kunnen zeggen: ‘Hier heb ik zelf aan meegeholpen”? Geef daarom jouw speltak of groep snel op! Dat kan door in eerste instantie een aanmeld-email te sturen naar bestuur@scoutingnvf.nl.