MPSE – Aankondiging

Onderstaand een aankondiging voor de MPSE “Most Primitive Scouting Experience”.

Hallo,
Wij de MPSE zijn een scoutingroep die zich vooral richt op het geven van trainingen en workshops op het gebied van buscraft en back to basic scoutingactiviteiten. Dit doen we veel bij groepen op locatie en nu sinds 2013 ook in een aantal georganiseerde weekenden waar alle leden van 18 jaar en ouder zich voor in kunnen schrijven.

Met pasen en in het najaar hebben we 2 hele leuke activiteiten op de planning staan: een messenmaakweekend en een techniekenweekend.

Voor ons messenmaakweekend is de inschrijving al geopend en we verwachten dat deze snel vol zit, en ook voor het techniekenweekend in het najaar is er al veel belangstelling.
In de bijgevoegde flyer staat de beknopte informatie en de link naar onze internetsite waar alles nog uitgebreider te lezen is en waar ook de inschrijfformulieren te vinden zijn.

Met vriendelijke scoutgroet,

Anne Krikken