KampEvent 2015 – 5, 6 en 7 juni

Op 5, 6 en 7 juni vindt weer het KampEvent plaats!

Het programma is geschikt voor alle kaderleden, van Beverleiding tot Roverscout. Je leert het nodige over jouw speltak maar je pakt ook gelijk speltak-overstijgende zaken mee.

Tijdens het hele programma staan het jeugdlid en jij als leidinggevende of Roverscout centraal. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere  veiligheid,  scoutingtechnieken  en  kamperen .

Hoe kun je een kamp nog leuker, spannender, uitdagender en relaxter vormgeven, voor je jeugdleden en voor jezelf. Leiding van andere scoutinggroepen  ontmoet  elkaar. De informele momenten tussendoor en aan het einde van de dag zijn dé momenten om ervaringen uit te wisselen. Een hoop  gezelligheid !

Meer weten? Kijk op scoutinggelderland.nl of bekijk het onderstaande filmpje  met het verslag van vorig jaar!