Inschrijvingen Basistraining geopend!

Een nieuw scoutingseizoen, een nieuw trainingsseizoen. Tijd om je leidinggevende of jezelf weer eens onder te loep te nemen. Is iedereen gekwalificeerd? Welke competenties hebben ik en de andere leidinggevende? En aan welke moeten we nog gaan werken? Alles om Scouting nog leuker en beter te maken voor onze leden!

Ook dit jaar bieden wij weer 2 module weekenden aan, waarin we werken aan alle competenties die je nodig hebt om een gekwalificeerd leiding te worden. De training is bedoeld voor onervaren leiding die op veel vlakken nog competenties moeten verwerven. Na afloop van de training zijn de leidinggevende nog niet gekwalificeerd. De praktijkbegeleider beoordeeld uiteindelijk of iemand alle competenties in huis heeft om een gekwalificeerd leiding te worden. Zo waarborgen we de kwaliteit.

• Weekend 1: Zaterdag 22 oktober van 10.00 tot  23 oktober 2016, 16.00 bij de Verbraak Margriet groep in Harderwijk
  • Weekend 2: zaterdag 11 februari 2017 van 10.00  tot 12 februari 2017, 16.00 bij de Osbornegroep in Biddinghuizen

Je hebt de training afgerond als je beide weekenden volledig hebt deelgenomen. Het is niet mogelijk 1 weekend van de training te volgen of een trainingsweekend in 2 scoutingseizoenen af te ronden.

Klik hier om je in te schrijven.

Wees er snel bij, de inschrijving sluit op 8 oktober 2016.