Inschrijving openingsweekend Scoutinglandgoed Zeewolde gestart

Op zaterdag 13 juni wordt Scoutinglandgoed Zeewolde officieel geopend!

Een feestelijke en speciale dag voor alle scouts in Nederland: vanaf dan is er één centrale plek voor fantastische kampen, activiteiten en evenementen voor Scouting! De officiële opening vindt plaats in een kampweekend, waaraan groepen (land-, water- en luchtscouts en scouts met een beperking) uit heel Nederland deel kunnen nemen! Welpen, scouts, explorers en roverscouts kunnen zich inschrijven voor het kamperen. Het weekend start op vrijdag 12 juni en eindigt op zondag 14 juni 2015. Op zaterdag 13 juni nodigt het Scoutinglandgoed graag de bevers van de groepen uit onze regio uit om dit feest met mee te vieren. Voor bevers uit onze regio is er een eendaags programma op zaterdag.

Zie voor uitgebreide informatie omtrent opzet, programma, et cetera https://scoutinglandgoed.scouting.nl/evenementen/opening

Deelname aan het weekend kost €2,00 per deelnemer voor het complete weekend, inclusief overnachtingen op het terrein. Hiervoor krijgen deelnemers een programma aangeboden op zaterdag, de lunch op zaterdag en een herinnering aan de opening. Overigens wordt dit symbolische bedrag vooral gevraagd om zeker te weten dat alle opgegeven scouts komen en niet onnodig andere scouts teleurgesteld worden, omdat er geen plaats meer is.

Groepen uit onze regio, thuisregio Noord-Veluwe / Flevoland,  hebben de eerste kans zich aan te melden (en daarmee een deelname garantie), daarna volgen groepen uit de rest van het land. Omdat er maar beperkte kampeercapaciteit is tijdens het openingsweekend (ca. 500 scouts), geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Aanmelden kan tot 1 april 2015. Groepen uit de regio Noord-Veluwe/Flevoland kunnen direct betalen bij aanmelding.

Ga voor inschrijven naar https://scoutinglandgoed.scouting.nl/evenementen/opening.

Maak gebruik van deze gelegenheid om met de groep op kamp te gaan naar het Scoutinglandgoed, een leuke groepsweekend te hebben en de officiële opening van dichtbij mee te maken!