Grijp je kans!! Neemt jouw groep al deel aan groepsontwikkeling??

Voor het project “Groepsontwikkeling” is er nog steeds ruimte voor groepen om te participeren. Heeft jouw groep nog niet deelgenomen? Grijp dan je kans!!  Het regiobestuur brengt jouw groep graag in contact met de regiocoach. Project “Groepsontwikkeling” is ook zeer geschikt voor groepen die prima draaien en niet te kampen hebben met een ledenterugloop. Ook is ook interessant om te bekijken welke ‘blinde vlekken’ jouw groep heeft en waarin de groep zich nog verder kan versterken. Klik hier voor de informatieflyer.  Is jouw groep geinteresseerd in deelname? Ook vind je meer informatie op deze website onder regioraad. Laat jouw groepsbestuur contact opnemen met de regio door een mail te sturen naar bestuur@scoutingnvf.nl.