Gezocht ! BeverDoeDag Team

Beste beverleiding uit de regio,

We zijn nog op zoek naar een aantal personen die dit jaar de Bever-Doe-Dag willen organiseren.

Helaas is het tot op heden nog niet gelukt om een team bij elkaar te krijgen, wel hebben we een paar mensen die bereid zijn wel te helpen maar dit niet alleen willen doen.

Zijn er nog meer vrijwilligers die willen helpen om een super toffe dag te organiseren voor onze bevers?

Globaal plan van de voorgaande jaren was een programma van 11-14 uur met aansluitend een gezamenlijke afsluiting voor de leiding.

Vanuit Scouting Nederland is al een en ander voorbereid voor ons, zo is er een spelbrochure voor de Bever-Doe-Dag te downloaden met daarin een in principe uitgewerkt dagprogramma compleet met spellen en activiteiten.

Deze brochure vinden jullie hier: https://www.scouting.nl/spel/bevers/bever-doe-dag

Uiteraard mogen we hier van afwijken als jullie zelf goede ideeën hebben. Op het moment zijn de datum en de locatie nog vrij te bepalen!

Heb je zin om te helpen bij het organiseren van de Bever-Doe-Dag dan horen we het graag! Ook als je nog vragen hebt, via activiteiten@scoutingnvf.nl