Flevo-Scouts zien Sarah en Abraham

Dronten- – De Flevo-Scouts vieren komend weekend hun 50-jarig jubileum. Dit gebeurt door een groot gezamenlijk en feestelijk kamp in het Abbertbos, waaraan ruim honderd leden deelnemen.

Bij de Flevo-Scouts staat het hele jaar al in het teken van het 50-jarig jubileum. Zo hebben zij diverse feestelijke groeps- en regioactiviteiten georganiseerd. Op vrijdagavond om 20.00 uur zal het jubileumkamp geopend worden. Tijdens dit weekend vinden diverse leuke en gezellige scoutingactiviteiten plaats voor jong en oud. Zo zijn er spelactiviteiten, een zeskamp, een wandeltocht door het mooie Abbertbos, wordt er gezellig gezamenlijk gegeten en is er elke avond een kampvuur.

Op zondagochtend zullen alle oudste jeugdleden van de speltak overvliegen naar de volgende speltak. Dit doen zij traditioneel door een avontuurlijke hindernisbaan af te leggen, wat vaak een groot waterfestijn wordt. Na deze hindernisbaan worden de overvliegers ontvangen door de leiding en leden van de nieuwe speltak.

Bron: Flevopost