Welpendag 2017

Scouting Ragay Redoz
Address: Strokelweg 4 3847 LR Harderwijk

Beste welpen leiding

Het organiseren van de Welpendag is al in volle gang. Dat is natuurlijk een heleboel werk. En daar hebben we hulp bij nodig.

We zijn op zoek naar mensen die ons deze dag kunnen ondersteunen, maar ook naar activiteiten voor de invulling van de dag. Bijgevoegde flyer geeft al een hint in de richting van wat het thema voor de dag is. Sprookjes, maar dan net even anders.

Heb je een leuk idee voor een activiteit wat bij dit thema past, laat het ons dan even weten. Als je idee een aanvuling voor de dag is zullen we contact met je opnemen om door te spreken hoe we het kunnen organiseren. Je hoeft het dus niet zelf te organiseren, al mag dat natuurlijk wel.

Reacties voor ideeen of aanmeldingen om ons te helpen kun je doen via welpendag@scoutingnvf.nl

Met scout groet en hopelijk tot zaterdag 7 oktober in Harderwijk

Het welpendag team.