Bronzen waarderingsteken voor Miranda Ponsteen

Bronze WaarderingstekenHet kalenderjaar 2014 is voor Miranda Ponsteen op bijzondere en onverwachte wijze begonnen. Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van Scouting Nunspeet kreeg zij uit handen van groepsvoorzitter Gerard Posthuma namens haar groep het Scouting Nederland bronzen waarderingsteken uitgereikt voor haar jarenlange inzet en verdiensten voor Scouting Nunspeet als beverleidster, bestuurslid en haar huidige rol als groepsbegeleider.  Daarnaast is het bronzen waarderingsteken een belangrijke waardering vanuit scoutingregio Noord-Veluwe Flevoland voor haar jarenlange inzet voor de regio.  Gedurende de afgelopen 10 jaar was Miranda organisator van de Beverdoedag. Sinds jaar en dag is Miranda met veel plezier regiotrainster. Voor Scouting Gelderland is zij op dit moment zeer actief in de organisatie van het Kamp Event 2014. Regiovoorzitter Freek Braam typeert Miranda als een vrijwilliger waar Scouting erg trots op mag zijn. “Op Miranda kun je als groep en regio steevast bouwen. Miranda is een bruggenbouwer en blijft altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen binnen de groep en regio.” Uit handen van de regiovoorzitter kreeg Miranda ten overstaan van jeugdleden, ouders en kader van Scouting Nunspeet een boeket bloemen uitgereikt. Het regiobestuur feliciteert Miranda van harte met haar bronzen waarderingsteken!