BP-Tocht – Expeditie Elburg – 21 februari 2015

BP-Tocht – Expeditie Elburg – 21 februari 2015

Regio Noord Veluwe en Flevoland heeft de Scoutinggroepen N.S. Rambonnet uit Elburg en Gustaaf Aldolf uit ’t Harde gevraagd een leuke uitdagende B.P. Wandeltocht te organiseren. En die komt er: Expeditie Elburg!  Doe ook mee met jouw groep!

Expeditie Elburg heeft voor de verschillende speltakken een eigen programma. Er zijn door en rondom Elburg diverse routes uitgezet voor Bevers – 3 km, Welpen – 5 km, Verkenners -10 km en Explorers -15 km*. Onderweg zijn er uiteraard allerlei uitdagende “proeven” die je bij een Expeditie mag verwachten. Vinden jullie uiteindelijk de schat?

Kijk op  onze Facebook pagina, hier worden regelmatig hints over de mogelijke proeven vrijgegeven. Ook kan je hier de presentatie terug kijken welke we op de Regioraad hebben gegeven.

De start en finish is bij de Speelhoeve aan de Zuiderzeestraatweg Oost 102 in Elburg. De Bevers en Welpen kunnen voor en na de tocht spelen in de indoorspeeltuin. Voor de Verkenners en Explorers zijn er buiten op het terrein allerlei extra activiteiten.

Opgeven voor 10 februari

Wanneer de opgaven bekend zijn ontvang je van ons een starttijd zodat je niet uren hoeft te wachten. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden dat meerdere speltakken uit één groep in hetzelfde blok kunnen starten.

Schrijf je nu in via SOL

Eten en drinken

Het is de bedoeling dat je je eigen lunchpakket mee neemt. Voor drinken tijdens en na de tocht zorgen wij. En wanneer je de tocht hebt volbracht zorgen wij nog voor wat lekkers. Dat heb je dan wel verdiend!

Your comment