BP-tocht 2014 groot succes!!

Ruim 750 deelnemers aan de BP-tocht 2014!! Dat was het grandioze resultaat van de enthousiaste organisatie door Scouting Ragay Redoz uit Harderwijk. Op geheel eigen wijze gaven zij met het thema ‘In het bos wonen Indianen’ invulling aan de nieuwste editie van de traditionele wandeltocht ter herinnering aan de oprichter van Scouting, Lord Baden Powell. Tijdens de opening kreeg de organisatie als dank voor de gastvrijheid en organisatie uit handen van de regiovoorzitter als eerste groep in de regio een bronzen regioschild uitgereikt. Al snel na de opening gingen de eerste deelnemers in hun eigen speltak op pad. Bos, hei, zandverstuiving en een uitkijktoren waren allemaal onderdeel van drie mooie en spannende routes die door Ragay Redoz in de prachtige Noord-Veluwse natuur waren uitgezet. Aan alle leeftijden was gedacht met routes van verschillende afstanden. Zo waren routes uitgezet van 3 km voor bevers, 5 km voor welpen en 10 km voor scouts/explorers. Omdat de bevers een korte route liepen waren er voor hen in de wachttijd indianen-activiteiten op het startterrein georganiseerd.
Het regiobestuur spreekt graag haar waardering uit voor de inzet en enthousiasme waarmee Ragay Redoz de BP-wandeltocht heeft georganiseerd! Het grootste compliment voor de organisatie waren de lachende en stralende gezichten van de kinderen die hebben deelgenomen.
Is jouw groep geïnteresseerd om de organisatie van de volgend editie in 2015 op zich te nemen? Meld jouw groep dan snel aan bij het regiobestuur.