BP-dag 25 februari 2017

Beste Scoutingleden,

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de BP-dag in volle gang. Jullie regiobestuur is bezig om met medewerking van de vrijwilligers van het Scoutinglandgoed en vrijwilligers van de diverse Scouting verenigingen in de regio een topdag te organiseren.

Het activiteitenteam van het Scoutinglandgoed heeft een 4-tal mooie routes uitgezet.

De bestuursleden van de regio zijn druk in de weer om te zorgen dat er leuke posten zijn maar ook om er voor te zorgen dat de inwendige mens niet vergeten wordt.

Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze BP-dag die inmiddels al tientallen jaren in de regio wordt georganiseerd.

Men kan zich inmiddels al inschrijven in SOL.  Laten we met zijn allen er een mooie dag van maken.

Namens het bestuur

Ton Hellemons