1. Neem deel aan de Joti in het weekend van 4 april
In het weekend van 4 april vind een extra editie van de joti plaats, neem hieraan deel. https://www.jotajoti.info/
Stuur een fotocollage of filmpje in dat je contact aan het leggen bent met iemand uit het buitenland tijdens de joti. Vergeet je das en de vlag niet!

2. Internationale kampen
Verdiep je in wereldwijde scouting kampen! Welke zijn er allemaal en wat houden ze precies in? Vertel welke kampen je hebt gevonden, wat ze inhouden, hoe vaak ze plaatsvinden en wat je eventueel aanspreekt om deel te nemen aan een internationaal kamp.
Maak een foto van je onderzoek, stuur het ook in. Vergeet je das en de vlag niet!

3. Maak je eigen programma!
Maak je eigen programma! Voor deze challenge moet je zelf een programma maken, maar niet zomaar één. Kies een ander continent uit (dus niet Europa) en onderzoek hoe ze daar bezig zijn met scouting. Baseer je eigen programma op de informatie die je hebt gevonden en de cultuur van je gekozen werelddeel. Maak voor je programma een mooi tijdschema en stuur het ook naar je eigen leiding.
Maak een foto van je programma en stuur je programma in. Vergeet je das en de vlag niet!

Indienen van het resultaat kan hier.