1. Hulp bij Quarantaine
Aangezien er in jouw wijk ongetwijfeld ook genoeg (oudere) mensen zijn die wat hulp kunnen gebruiken, kun jij misschien je hulp aanbieden (mits jezelf gezond bent natuurlijk). Bijvoorbeeld de hond uitlaten, boodschappen doen, breng een bloemetje of maak een mooie kaart / tekening voor mensen die alleen thuiszitten. Houd hierbij wel met alle spelregels omtrent corona van onze overheid rekening (en overleg e.e.a. met je ouders).
Laat je groep en ons weten wat je doet en breng anderen op ideeën.
Stuur een filmpje van de uitvoering en vertel wat je doet en voor wie. Vergeet je das en de vlag niet!

2. (Digitale) financiële actie op poten zetten
Verzin een actie om geld in te zamelen voor je groep. Ook jouw groep draait volledig op vrijwilligers en heeft te leiden onder het Corona-virus. Veel groepen in onze regio verhuren het clubhuis om de contributie betaalbaar te houden voor iedereen. De verhuur is nu niet mogelijk, waardoor de club inkomsten misloopt. Door nu een (ludieke / digitale) financiële actie te verzinnen en deze (later) met je groep uit te voeren help je je groep de Corona-crisis te overleven.
Stuur een foto in van je opdracht, stuur de opdracht zelf ook in. Vergeet je das en de vlag niet!

3. Een Challenge uitwerken
Bedank een challenge voor je eigen of een andere speltak, werk deze uit!
Maak een foto van je challenge en stuur je deze in. Vergeet je das en de vlag niet!

Indienen van het resultaat kan hier.