De spelregels:

Voer zoveel challenges uit als je leuk vindt. Als je uit ieder activiteitengebied minimaal 1 challenge uitvoert en daar het bewijs van inzend, en lid bent binnen de regio Noord Veluwe & Flevoland, ontvang je van ons een badge! Natuurlijk mag je ook challenges uitvoeren als je niet binnen deze regio lid bent.

Voor het indienen van de challenges kun je dit formulier gebruiken.

Bij het indienen van de challenges zet je je das en deze vlag op de foto of het filmpje. Natuurlijk mag je ook zelf op de foto of het filmpje, ook als dat niet hoeft van de opdracht, dat vinden we juist leuk!
Jullie hebben tot 1 september om de opdrachten voor de badges in te dienen, daarna gaan we deze bestellen.
Uiteraard mag je dan nog steeds de opdrachten inzenden!

Vragen over de opdrachten? Neem contact met ons op.

Veel plezier met de opdrachten,
De bedenkers:

Bevers, Leonie & Rienke (scouting Nunspeet) Jarno & Daisy & Michel (Scouting Irmin-Taweb)
Welpen, Marijke & Jeroen (Alexandergroep, Rienke (scouting Nunspeet), Marco (Hannie Schaftgroep), Johan & Harold (Scouting Irmin-Taweb)
Scouts, Serge (Scouting Nunspeet), Sander & Ewout (Scouting Irmin-Taweb)
Explorers, Justien (Alexandergroep) Cor & Jack (Scouting Nunspeet) Marcus (Flevoscouts)
Coordinatie en uitwerken, het regiobestuur (Dick, Thijs, Bart, Bert, Pieter, Debbie, Alexander En Remco)