Ieder jaar wordt de Bever-Doe-Dag georganiseerd in onze regio. Tijdens deze dag komen zo veel mogelijk bevers uit de regio bij elkaar om samen een geweldige dag te hebben!

Ieder jaar valt de eer om de Bever-Doe-Dag te organiseren toe aan een andere scoutinggroep, dit jaar is dat Scouting Irmin-Taweb uit Ermelo. Op zaterdag 15 juni 2019 organiseren zij een dag vol leuke en gezellige activiteiten voor de bevers. Het thema is dit jaar “Stanley Stekker en de rammelende robots”

De Bever-Doe-Dag vindt plaats aan de Kalkoenweg 23, 3851 SB Ermelo. Om 11.00 uur openen we de dag, om 14.15 uur is de sluiting (voor leiding gelden afwijkende tijden)

Op 15 mei vind om 19.30 uur (inloop 19.15 uur) een bijeenkomst over de Bever-Doe-Dag plaats aan de Kalkoenweg 23, 3851 SB te Ermelo.

Opgeven voor de Bever-Doe-Dag kan via SOL, de kosten dit jaar bedragen € 2,50 per persoon.

Voor vragen over de Bever-Doe-Dag kunt u ons mailen.

Heb je als groep interesse om de Bever-Doe-Dag tocht te organiseren, neem dan contact met ons op!