Dit jaar vindt de 53e editie van de Baden-Powell tocht in onze regio plaats op 23 februari in Putten.

Ter ere van de geboortedag van Robert Stephenson Smith Baden-Powell, luitenant-generaal in het Britse leger, schrijver en de grondlegger van Scouting wordt jaarlijks de Baden-Powell wandeltocht gelopen.

In onze regio wordt de wandeltocht jaarlijks door een andere scoutinggroep georganiseerd. Dit jaar organiseerd Scouting Kontiki uit Putten de tocht ter ere van hun 50 jarig bestaan. Het thema is dan ook “Feest!”.

Het startpunt voor de tocht is op de parkeerplaats van de Schovenhorst, Garderenseweg 93 in Putten. Deelnemende groepen kunnen kiezen uit wandelroutes van 3, 5, 10 en 13 kilometer. Tijdens de routes van 5, 10 en 13 kilometer wordt de bostoren beklommen. Opgeven kan via SOL. De kosten dit jaar bedragen € 3,50 per persoon.

Voor ouders die kinderen wegbrengen maar niet mee kunnen/willen lopen is er op het landgoed een horecagelegenheid aanwezig.

Heb je als groep interesse om de Baden-Powell tocht te organiseren, neem dan contact met ons op!